Kloakservice udføres af autoriseret kloakmester

Har du brug for kloakservice? Hos Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS udfører vi kloakarbejde for private og erhverv.

Vi har tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakering ved anlæg og byggeri. Vi servicerer kunder i blandt andet Løgstør, Fjerritslev, Aars, Nibe og Aalborg samt mange andre steder.

Rensning, nye afløbsinstallationer og anden kloakservice

Vi laver både små og store kloakopgaver, og vi giver gerne ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav med videre. Vi har store kompetencer inden for kloakering, og derfor er du altid garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top.

Vi laver blandt andet nye afløbsinstallationer i forbindelse med nybyggeri. Vi kan også lave en udvidelse af kloaksystemet på ældre byggeri. Det kan f.eks. være i forbindelse med tilbyggeri. Desuden udfører vi renovering, reparation og anden vedligeholdelse.

Vi løser også mindre opgaver såsom rensning af kloakanlæg, TV-inspektion for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet samt al anden kloakservice. TV-inspektioner udføres typisk i forbindelse med køb og salg samt ved lugtgener, oversvømmelser og rotteproblemer.

Få et uforpligtende tilbud fra dit kloakfirma

Du er velkommen til at kontakte dit kloakfirma, hvis du vil vide mere, og hvis du ønsker råd og vejledning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakservice. Vores priser er altid konkurrencedygtige.

Du kan ringe til din kloakmand på telefon 40 96 90 02 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail mail@vhkloakogbeton.dk.

Hvordan kan vi hjælpe?​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark white Vi har 16 års erf​aring

checkmark whiteÆrlighed, service og kvalitet

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, projekter og resultater.

Følg os

Vi er medlem af

Kontakt os

​Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS

Ranumvej 17, 9670 Løgstør

​Telefon: 40 96 90 02

E-mail: mail@vhkloakogbeton.dk

CVR: ​30722361