Betonarbejde og støbearbejde i høj kvalitet

Skal du have udført betonarbejde? Hos Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS tilbyder vi beton- og støbearbejde i høj kvalitet. Vi udfører støbeopgaver for private, erhverv og offentlige myndigheder i blandt andet Løgstør, Aars, Fjerritslev, Nibe og Aalborg samt alle andre steder.

Vi laver gulve, fundamenter og andet betonarbejde

Et ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder, og derfor bør arbejdet udføres af en professionel. Vi har store kompetencer inden for alle former for beton- og støbearbejde. Derfor er du garanteret et resultat, hvor kvaliteten er i top.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Støbning af betongulv
  • Støbning af fundament
  • Opbygning af betongulv
  • Andre former for betonarbejde

Vi laver alt fra punktfundamenter, terrændæk og kældre til nye gulve, vægge og trapper. Det kan f.eks. være et fundament til et hus eller sommerhus, men det kan også være et gulv til et skur eller en garage med videre. Vi monterer også gerne præfabrikerede betonelementer i forbindelse med altangange og terrasser.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få mere information, og vi kommer gerne ud for at få en snak. Samtidig kan vi give råd og vejledning, så du kan være sikker på, at du vælger den bedste løsning. Herefter laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi har altid konkurrencedygtige priser.

Du kan ringe til os på telefon 40 96 90 02 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@vhkloakogbeton.dk.

Hvordan kan vi hjælpe?​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark white Vi har 16 års erf​aring

checkmark whiteÆrlighed, service og kvalitet

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, projekter og resultater.

Følg os

Vi er medlem af

Kontakt os

​Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS

Ranumvej 17, 9670 Løgstør

​Telefon: 40 96 90 02

E-mail: mail@vhkloakogbeton.dk

CVR: ​30722361