Flisebelægning og andet belægningsarbejde

Drømmer du om en ny flisebelægning? Hos Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS har vi mange års erfaring med belægningsarbejde, som vi gerne udfører for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi lægger fliser og sten for kunder i blandt andet Løgstør, Nibe, Fjerritslev Aars og Aalborg samt mange andre steder.

Smuk og holdbar flisebelægning i høj kvalitet

Vi laver alt fra havegange og terrasser til pladser og fortove. Vi har bred erfaring med lægning af fliser, og derfor løser vi opgaverne effektivt og til tiden.

Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Vi lægger, kort sagt, vægt på kvalitet hele vejen.

Vi kan blandt andet lave en belægning såsom:

  • Fortov
  • Terrasse
  • Indkørsel
  • Havegang
  • Anden flisebelægning

Hvis du f.eks. ønsker en ny indkørsel, så kan vi genbruge den gamle belægning. Det sker ved, at vi tager de gamle sten og fliser op til rensning, hvorpå vi stabiliserer underlaget. Herefter lægger vi de gamle sten og fliser ned igen.

Hvad koster det at få lagt fliser?

Vores priser for en flisebelægning afhænger således af, hvorvidt vi skal genbruge de gamle sten og fliser, eller om vi skal lægge helt nye. Prisen for nye sten og fliser afhænger af de ønskede materialer, mønstre og lignende. Dertil kommer gravearbejdet, hvis det er første gang, at der udføres belægningsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på en belægning

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om mulighederne, og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 40 96 90 02, eller du kan skrive til e-mail mail@vhkloakogbeton.dk.

Hvordan kan vi hjælpe?​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark white Vi har 16 års erf​aring

checkmark whiteÆrlighed, service og kvalitet

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, projekter og resultater.

Følg os

Vi er medlem af

Kontakt os

​Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS

Ranumvej 17, 9670 Løgstør

​Telefon: 40 96 90 02

E-mail: mail@vhkloakogbeton.dk

CVR: ​30722361